John Mulder

John Mulder

Ik ben John Mulder, een enthousiaste professional met een achtergrond in bedrijfseconomie, marketing en management. Naast mijn werk ben ik een autodidactische kunstschilder die zich vol enthousiasme richt op het creëren van realistische portretten en stillevens. Mijn liefde voor kunst begon al op jonge leeftijd toen ik de kunstacademie overwoog, maar uiteindelijk besloot ik bedrijfseconomie aan de Rijks Universiteit in Groningen te studeren. Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn talent voor marketing, consumentenpsychologie en merkpositionering.

Gedurende mijn carrière heb ik gewerkt voor gerenommeerde internationale bedrijven, zoals Rothmans, Heineken, KPN, Rabobank en Noordhoff, waar ik betrokken was bij het lanceren van nieuwe diensten en merken. Hoewel mijn focus ligt op management en ik organisaties ondersteun bij transities, professionalisering en groei, is er nog een andere passie, mijn liefde voor kunst. Deze heb ik de afgelopen jaren nieuw leven ingeblazen.

Mijn fascinatie voor de grote meesters heeft me geïnspireerd om verhalen te vertellen door middel van mijn kunstwerken. In mijn werk streef ik ernaar om een harmonieuze balans te vinden tussen realisme en mijn eigen herkenbare schilderstijl.

Met mijn unieke combinatie van ervaring en passie voor kunst, marketing en management, ben ik toegewijd aan het verbinden van mensen, het vertellen van verhalen en het uitdagen van de status quo. Zowel zakelijk als met mijn schilderijen.